Skip to content

Welkom bij SUP, dé oplossing voor zorgverleners in de eerste lijn. Onze missie is om in samenwerking met onze partners complete, makkelijke en snelle besteloplossingen te bieden. SUP biedt jou als zorgverlener maximale ondersteuning, en kan jij je volledig richten op het leveren van de best mogelijke zorg aan jouw cliënten.

Bij SUP begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld waarmee zorgverleners op elk gewenst moment kunnen bestellen. Met slechts een paar klikken kun je alle benodigde producten in één compleet systeem vinden en bestellen. Geen gedoe meer met meerdere leveranciers of tijdrovende administratieve taken. SUP regelt het voor je, zodat je meer tijd kunt besteden aan waar het echt om gaat.

Een soepele afhandeling van bestellingen is essentieel. Daarom zorgen wij voor directe afhandeling met de zorgverzekeraar. Je hoeft je geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp. Wij nemen dit volledig uit handen. Met SUP is geregeld ook écht geregeld.

Wil jij dat zorgverleners meer tijd kunnen besteden aan cliënten en minder aan administratieve of logistieke taken? Maak gebruik van SUP.

Neem gerust contact met ons op! Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe SUP jouw praktijk of zorginstelling kan ondersteunen. Samen kunnen we de best mogelijke zorg realiseren, waarbij de focus altijd op jouw cliënten blijft liggen.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe SUP het werk eenvoudiger en efficiënter maakt.