Skip to content

We bloggen ons

Of je nu op zoek bent naar de laatste trends in de zorg, praktische tips om jouw werk te ondersteunen, inspirerende verhalen van collega’s, of inzichten van experts, je vindt het hier allemaal.

Interview Petra Wildschut

Interview Petra Wildschut

Op haar zevende wist Petra Wildschut al dat ze in de zorg thuishoorde. Een gedreven professional met de ambitie van Florence Nightingale, die zich dag in, dag uit inzet om anderen te helpen. Van verpleegkundige tot waarnemend hoofd van de afdeling urologie/gynaecologie. Met meer dan 40 jaar ervaring werkt ze nu vier dagen per week als gespecialiseerd continentie/urologie verpleegkundige bij TZMO Seni.

Lees meer
Zorg Op Maat: VirtueleThuiszorg

Zorg Op Maat: VirtueleThuiszorg

Virtuele Thuiszorg biedt digitale zorghulpmiddelen voor cliënten. Een zorgmedewerker geeft aan wat de cliënt kan gebruiken. Daarbij heeft een cliënt recht op veel, maar krijgt alleen wat hij of zij echt nodig heeft. Daarnaast moet het inzetten van hulpmiddelen altijd bijdragen aan een positieve kijk op gezondheid.

Lees meer
Hulpmiddelenkoffer

Hulpmiddelenkoffer

De Hulpmiddelenkoffer, samengesteld door zorgprofessionals, is speciaal ontworpen om het zelfstandig thuis wonen van cliënten te bevorderen, en om hen te helpen bij eenvoudige dagelijkse taken. In de koffer vind je bovendien handige hulpmiddelen die jouw werk vergemakkelijken.

Lees meer
Leukoplast wondbedekkers in nieuw jasje

Leukoplast wondbedekkers in nieuw jasje

Bepaalde producten, waaronder Cutisoft en Cutisorb, hebben een nieuwe naam en verpakking gekregen.

Lees meer
Vacature: Afstudeerstage CB Healthcare- SUP

Vacature: Afstudeerstage CB Healthcare- SUP

Ga jij het laatste jaar in van je HBO of WO opleiding gericht op innovatie en/of zorg en wil je onderzoek doen voor een vooruitstrevend nieuw bestelplatform in de zorg? Neem dan eens een kijkje bij ons! We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige afstudeerder.

Lees meer
Groep aanbieders wijkverpleging voornemens te stappen in SUP

Groep aanbieders wijkverpleging voornemens te stappen in SUP

Het bestelplatform SUP zorgt ervoor dat wijkverpleegkundigen op één plek snel en gemakkelijk alle zorgproducten kunnen bestellen. Om SUP te laten groeien en nóg beter aan te laten sluiten bij de zorg, heeft een groep aanbieders van wijkverpleging het voornemen mede-aandeelhouder te worden van CB Healthcare bv, de eigenaar en ontwikkelaar van SUP. 2 oktober werd hiervoor de intentieovereenkomst getekend.

Lees meer
Elles Lieben over Eclypse Boot

Elles Lieben over Eclypse Boot

Elles Lieben is een gepassioneerde en ervaren verpleegkundige en de Territory Business Manager bij Advancis. Met bijna twintig jaar werkervaring in het UMC Utrecht en zes jaar in het Midden Oosten, heeft Elles de nodige kennis en ervaring in de zorgsector. Nu deelt ze graag haar kennis met aanstaande en ervaren wondverpleegkundigen.

Lees meer
SUP.nl is vernieuwd

SUP.nl is vernieuwd

Naast het bestelplatform ‘SUP’ hebben we nu ook een vernieuwde website SUP.nl. Met een fris nieuw ontwerp met verbeterde en extra functionaliteiten. Zoals actueel nieuws over nieuwe producten op het bestelplatform, verhalen van collega’s in de zorg, en straks ook een aanbod met interessante workshops en trainingen die digitaal gevolgd kunnen worden

Lees meer

Blijf op de hoogte van SUP

Nooit meer een SUP-update missen? abonneer je op onze nieuwsbrief!