Skip to content

Nieuw op SUP: 70 wondproducten van Coloplast!

Het SUP-assortiment is uitgebreid met maar liefst 70 wondproducten van Coloplast. We zijn razend enthousiast om ze aan jullie voor te stellen!

Het SUP-assortiment is onlangs uitgebreid met maar liefst 70 wondproducten van Coloplast. We lichten er graag twee voor je uit.

Zoals het Biatain Silicone schuimverband. Dit verband is perfect geschikt voor matig tot sterk exsuderende wonden van 0 tot 2 cm diep. En het beste van alles? Het kan tot wel 7 dagen blijven zitten! Met minimale pijn bij verwijdering, een vloeistofverwerkingscapaciteit en een zachte en huidvriendelijke siliconen kleeflaag is Biatain Silicone een echte topper.

Daarnaast introduceren we ook het Comfeel Plus hydrocolloïdverband. Dit zachte en comfortabele verband biedt optimale bescherming voor de huid en behandeling van niet tot matig exsuderende wonden. Wanneer het in contact komt met exsudaat, vormt het een niet-klevende gel die een vochtig wondmilieu creëert en zo de genezing bevordert.

Ben je nieuwsgierig naar deze wondproducten? Het complete wondassortiment van Coloplast is nu beschikbaar op SUP. Je kunt ook een gratis sample aanvragen via SUP-Coloplast, zodat je de producten zelf kunt ervaren.

Tijdens de demo laten we je graag alle mogelijkheden en voordelen van ons platform zien. Ontdek hoe eenvoudig het is om te bestellen, hoe je toegang krijgt tot een breed assortiment aan hoogwaardige wondzorgproducten en hoe SUP jou kan helpen kostbare tijd te besparen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nooit meer een SUP-update missen? abonneer je op onze nieuwsbrief!

Lees ook dit

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Al 8 jaar voelt Sander Kraan zich als een vis in het water binnen het Buurtzorg-team 2 Wijk bij Duurstede. Het zelfsturende karakter, de vrijheid en de erkenning voor initiatief maken het werken in de zorg voor hem extra bijzonder en aantrekkelijk.

Lees meer
Nieuw op SUP: MedCu wondverband met koper

Nieuw op SUP: MedCu wondverband met koper

Bij SUP zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Zoals het wondverband MedCu van Protexm dat je nu ook in het SUP assortiment vindt. MedCu is geïmpregneerd met koperoxidedeeltjes en speciaal ontworpen voor de behandeling van complexe wonden.

Lees meer