Skip to content

SUP helpt bij vertraagde leverancierslevering

Bij SUP weten we dat jouw tijd kostbaar is en daarom bieden we je de best mogelijke service. Ook in situaties waarin sprake is van vertraagde leverancierslevering.

Bij SUP maken we het bestelproces graag zo makkelijk mogelijk. Met ons online bestelplatform kun je snel en moeiteloos bestellen. En dat heeft veel voordelen:

  • Je bespaart kostbare tijd die je kunt besteden aan de zorg voor je cliënten, in plaats van aan extra administratieve taken.

  • Omdat we begrijpen hoe belangrijk het is dat jij je aanvragen snel in huis hebt, zetten we alles op alles om je bestelling snel te leveren.

Door verschillende redenen kunnen leveringen vertraagd zijn, zoals drukte of technische problemen bij de leverancier.

Heb je een vraag over bestelde hulpmiddelen?

Heb je vragen over je bestelde hulpmiddel, dan kun je het beste meteen bellen of mailen naar de leverancier.

Je vindt het telefoonnummer en e-mailadres van de leverancier makkelijk terug:

  • Als je ingelogd bent op SUP, vind je rechtsboven: 'Leveranciers'. Hier vind je alle contactgegevens.

  • Op het PDF-bestand dat je hebt ontvangen na je bestelling, vind je de gegevens van de leverancier die de bestelling gaat verwerken.

  • Als je ingelogd bent kun je alle orders, die door jouw team zijn ingediend, terugvinden onder 'Aanvragen'. Wanneer je deze opent kun je ook zien naar welke leverancier deze verstuurd is.

Tip: Deze informatie vind je ook in de bevestigingsmail van je bestelling.

Heb je een opmerking of klacht? Of kom je er niet uit met de leverancier? Neem dan contact op met onze Support afdeling via service@SUP.nl of bel 088 - 486 90 99.

Indien nodig kijken we graag met je mee naar een vergelijkbaar alternatief product. We staan voor je klaar om je te helpen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nooit meer een SUP-update missen? abonneer je op onze nieuwsbrief!

Lees ook dit

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Al 8 jaar voelt Sander Kraan zich als een vis in het water binnen het Buurtzorg-team 2 Wijk bij Duurstede. Het zelfsturende karakter, de vrijheid en de erkenning voor initiatief maken het werken in de zorg voor hem extra bijzonder en aantrekkelijk.

Lees meer
Nieuw op SUP: MedCu wondverband met koper

Nieuw op SUP: MedCu wondverband met koper

Bij SUP zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Zoals het wondverband MedCu van Protexm dat je nu ook in het SUP assortiment vindt. MedCu is geïmpregneerd met koperoxidedeeltjes en speciaal ontworpen voor de behandeling van complexe wonden.

Lees meer