Skip to content

SUP helpt bij vertraagde leverancierslevering

Bij SUP weten we dat jouw tijd kostbaar is en daarom voorzien we je van de best mogelijke service. Ook in situaties waarin sprake is van vertraagde leverancierslevering.

Bij SUP maken we het bestelproces graag zo makkelijk mogelijk. Met ons online bestelplatform kun je snel en moeiteloos bestellen. En dat heeft veel voordelen:

  • Je bespaart kostbare tijd die je kunt besteden aan de zorg voor je cliënten, in plaats van aan extra administratieve taken.

  • Omdat we begrijpen hoe belangrijk het is dat jij je aanvragen snel in huis hebt, zetten we alles op alles om je bestelling snel te leveren.

Het kan voorkomen dat er vertraging optreedt vanwege verschillende redenen, zoals drukte of technische problemen bij de leverancier. Aangezien SUP geen voorraad heeft en de bezorging niet kan versnellen wanneer de leverancier of fabrikant niet in staat is om de afgesproken levertijd te halen, willen we benadrukken dat we altijd beschikbaar zijn om samen met jou naar een vergelijkbaar alternatief product te zoeken. We staan voor je klaar om je te helpen.

Heb je snel een alternatief product nodig, neem dan contact met ons op via onze contactpagina . Ons team staat voor je klaar om je te helpen, zodat jij alsnog snel de gewenste zorg optimaal kunt bieden.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nooit meer een SUP-update missen? abonneer je op onze nieuwsbrief!

Lees ook dit

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Al 8 jaar voelt Sander Kraan zich als een vis in het water binnen het Buurtzorg-team 2 Wijk bij Duurstede. Het zelfsturende karakter, de vrijheid en de erkenning voor initiatief maken het werken in de zorg voor hem extra bijzonder en aantrekkelijk.

Lees meer
Nieuw op SUP: MedCu wondverband met koper

Nieuw op SUP: MedCu wondverband met koper

Bij SUP zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Zoals het wondverband MedCu van Protexm dat je nu ook in het SUP assortiment vindt. MedCu is geïmpregneerd met koperoxidedeeltjes en speciaal ontworpen voor de behandeling van complexe wonden.

Lees meer