Skip to content

Buurtzorgfestival 2023: SUP was erbij

Bruisend Buurtzorgfestival 2023: Een Dag vol Informatie, activiteiten en leuke gesprekken! SUP was erbij om Buurtzorgmedewerkers te ontmoeten en te informeren over het gemak en de vele mogelijkheden van het platform. En wat was het een geweldige dag!

Onze stand was een van de informatieve hotspots op het festivalterrein, waar buurtzorgmedewerkers meer te weten konden komen over het gebruik van SUP. Met ons enthousiaste team stonden we paraat om alle vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Maar dat was nog niet alles! Festivalgangers konden meedoen met de SUP-Quiz, waar hun kennis over het bestelplatform op de proef werd gesteld.

Het Buurtzorgfestival was een geweldige gelegenheid om in contact te komen met medewerkers. Het was ook weer een goed moment om te horen waar zij behoefte aan hebben in hun werk en zorg voor hun client.

We willen iedereen bedanken die langs onze stand is gekomen en heeft deelgenomen aan de SUP-Quiz. Jullie hebben het Buurtzorgfestival 2023 extra speciaal voor ons gemaakt!

Lees ook dit

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Al 8 jaar voelt Sander Kraan zich als een vis in het water binnen het Buurtzorg-team 2 Wijk bij Duurstede. Het zelfsturende karakter, de vrijheid en de erkenning voor initiatief maken het werken in de zorg voor hem extra bijzonder en aantrekkelijk.

Lees meer