Skip to content

Incontinentieproducten die de kwaliteit van leven verbeteren

Of het nu gaat om zeer licht of zeer zwaar urineverlies, voor mannen, vrouwen of kinderen, Seni biedt een uitgebreid assortiment absorberende producten voor iedereen. De producten zijn onder andere geschikt voor fecale incontinentie en bij gebruik van een katheter.

Wat maakt Seni zo speciaal?

  • De producten hebben een zeer goed aansluitende pasvorm met anti-lekrandjes voor maximale bewegingsvrijheid en bescherming tegen doorlekken.

  • Een superzachte toplaag die comfort en discretie biedt zonder enig geritsel.

  • Een huidvriendelijk ontwerp dat de huid laat ademen en broeierigheid en huidirritatie voorkomt.

  • De producten zijn latexvrij, waardoor het geschikt is voor mensen met latexallergieën.

  • Met het ‘EDS’ distributielaagje wordt vocht effectief opgenomen en weggehouden van de huid. In combinatie met de odour control, die onaangename geurtjes insluit, zorgen de producten van Seni voor een droog en fris gevoel.

De absorberende producten van Seni maken gebruik van het 'EDS-distributielaagje' dat vocht effectief opneemt en wegvoert van de huid. Bovendien zorgt de odour control ervoor dat onaangename geurtjes worden ingesloten, waardoor cliënten zich droog en fris kunnen blijven voelen.

Daarnaast biedt Seni een totaalpakket aan incontinentiegerelateerde verzorgingsproducten, zoals fixatiebroekjes en onderleggers. De Care lijn omvat hydraterende en kalmerende producten om te reinigen, verzorgen, herstellen en de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

De incontinentieproducten van Seni vind je op SUP.

Wil je meer weten? De verpleegkundigen van Seni/TZMO geven je met alle plezier persoonlijk advies en professionele ondersteuning. Ook kun je een proefpakket aanvragen om kennis te maken met de Seni incontinentieproducten via info.nl@tzmo-global.com.

Lees ook dit

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Al 8 jaar voelt Sander Kraan zich als een vis in het water binnen het Buurtzorg-team 2 Wijk bij Duurstede. Het zelfsturende karakter, de vrijheid en de erkenning voor initiatief maken het werken in de zorg voor hem extra bijzonder en aantrekkelijk.

Lees meer