Skip to content

Ontdek het comfort en de ondersteuning van ReadyWrap

Ken je ReadyWrap al? Deze compressiehulpmiddelen zijn speciaal ontworpen om maximaal comfort en ondersteuning te bieden aan de ledematen van jouw patiënten. Of ze nu lymfoedeem, chronische veneuze insufficiëntie of andere aandoeningen hebben die invloed hebben op het lymfatische en circulaire systeem, ReadyWrap biedt oplossing.

Wat maakt ReadyWrap zo bijzonder?

Het unieke ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor een perfecte combinatie van compressie en comfort. In tegenstelling tot traditionele elastische kousen (TEK) is ReadyWrap eenvoudiger aan en uit te trekken, waardoor het vooral handig is voor mensen met verminderde kracht. Bovendien biedt het verstelbare klittenbanden, waardoor het een aanpasbare pasvorm biedt die voldoet aan de individuele behoeften van jouw patiënten.

En extra handig: De ReadyWrap is ook wasbaar en herbruikbaar, waardoor het een duurzaam hulpmiddel is - iets wat we bij SUP belangrijk vinden!

Wil je jouw patiënten voorzien van het comfort en de ondersteuning van ReadyWrap? De verschillende typen ReadyWraps zijn beschikbaar op SUP, te vinden in de module Compressie.

Lees ook dit

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Al 8 jaar voelt Sander Kraan zich als een vis in het water binnen het Buurtzorg-team 2 Wijk bij Duurstede. Het zelfsturende karakter, de vrijheid en de erkenning voor initiatief maken het werken in de zorg voor hem extra bijzonder en aantrekkelijk.

Lees meer