Skip to content

Oogdruppels zonder gedoe: Ontdek de druppelbril

Heeft jouw cliënt moeite met het toedienen van oogdruppels? Dan kan een druppelbril de oplossing zijn! Deze bril is geschikt voor verschillende situaties en kan vooral van pas komen bij kinderen, ouderen of mensen met beperkte handvaardigheid. Het gebruik van een druppelbril maakt het toedienen van oogdruppels een stuk makkelijker.

Maak het toedienen van oogdruppels een stuk gemakkelijker voor jouw cliënt. Bestel nu de druppelbril op SUP.

De voordelen van de druppelbril

1. Nauwkeurige dosering: Voorkom verspilling dankzij een precieze plaatsing van de oogdruppels.

2. Gemakkelijk in gebruik: Een druppelbril is handiger dan traditionele druppelflessen, vooral voor mensen die moeite hebben om hun ogen open te houden of hun handen stabiel te houden tijdens het aanbrengen van oogdruppels.

3. Hygiëne: Verminder het risico op besmetting. Met de druppelbril vermijd je direct contact tussen de druppelfles en het oogoppervlak, waardoor een schonere en hygiënischere toediening mogelijk is.

4. Comfortabel en stabiel: De ergonomische vormgeving zorgt voor comfort en stabiliteit tijdens het gebruik van de druppelbril.

5. Dosering: Sommige druppelbrillen zijn ontworpen met een specifieke druppelgrootte, wat kan helpen bij een nauwkeurige dosering van medicatie. Dit is vooral belangrijk voor mensen die medicijnen met een specifieke dosering nodig hebben.

6. Onafhankelijkheid: Met een druppelbril kunnen mensen zelfstandig oogdruppels toedienen, zonder hulp van anderen. Hierdoor behouden ze meer controle over hun eigen zorg.

De druppelbril is nu verkrijgbaar als koopproduct op SUP. Hoewel de druppelbril niet vergoed wordt door zorgverzekeraars, kun je deze wel bestellen voor jouw cliënt. De administratieve afhandeling wordt rechtstreeks met de cliënt geregeld.

Lees ook dit

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Al 8 jaar voelt Sander Kraan zich als een vis in het water binnen het Buurtzorg-team 2 Wijk bij Duurstede. Het zelfsturende karakter, de vrijheid en de erkenning voor initiatief maken het werken in de zorg voor hem extra bijzonder en aantrekkelijk.

Lees meer