Skip to content

SUP.nl is vernieuwd

Naast het bestelplatform ‘SUP’ hebben we nu ook een vernieuwde website SUP.nl. Met een fris nieuw ontwerp met verbeterde en extra functionaliteiten. Zoals actueel nieuws over nieuwe producten op het bestelplatform, verhalen van collega’s in de zorg, en straks ook een aanbod met interessante workshops en trainingen die digitaal gevolgd kunnen worden

Naast ons vertrouwde bestelplatform 'SUP' introduceren we met trots onze vernieuwde website SUP.nl! Met een fris nieuw ontwerp en verbeterde functionaliteiten bieden we je een waardevolle bron van informatie. Ontdek actueel nieuws over nieuwe producten op ons bestelplatform, inspirerende verhalen van collega's in de zorg en binnenkort zelfs een aanbod van boeiende workshops en trainingen die digitaal gevolgd kunnen worden.

Ben je nog niet bekend met SUP of ken je collega's voor wie SUP interessant kan zijn? Vraag dan een demo aan. Onze website is dé plek waar je wilt zijn als zorgverlener en we laten je graag zien waarom.

"Met SUP.nl willen we zorgprofessionals en leveranciers onafhankelijk bij elkaar brengen, zodat we samen het beste kunnen bieden aan de zorg", aldus Daantje van der Pluym, projectmanager van SUP.nl. "We hebben geluisterd naar de feedback van onze gebruikers, maar ook naar die van leveranciers en niet-gebruikers. Met SUP.nl creëren we meer dan alleen een bestelplatform. Het is een omgeving waar kennis en mogelijkheden gedeeld kunnen worden."

Lees ook dit

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Sander Kraan is enthousiast over SUP

Al 8 jaar voelt Sander Kraan zich als een vis in het water binnen het Buurtzorg-team 2 Wijk bij Duurstede. Het zelfsturende karakter, de vrijheid en de erkenning voor initiatief maken het werken in de zorg voor hem extra bijzonder en aantrekkelijk.

Lees meer